web-vormgever communiceert

marketing
Esther Aleman

WEB-VORMGEVERweb-vormgever doet meer dan websites alleen.

In 2013 ben ik gestart met het idee om websites te ontwikkelen en te ontwerpen voor bedrijven. Door website projecten werd ik betrokken bij de communicatie van bedrijven naar klanten. Nadat ik mijn diploma voor marketingcommunicatie en visuele communicatie had ontvangen ben ik bewust geworden dat hier de kracht ligt. Communicatiemiddelen versterken elkaar en hebben elkaar nodig om een doel te bereiken en succesvol een doelstelling te behalen.

Welk communicatiemiddel is belangrijk voor mijn bedrijf?

Als de bakker een brood bakt en hij vergeet het recept en daardoor het meel dan is het brood mislukt. Dit klinkt heel logisch maar in de praktijk gaan veel bedrijven zo te werk. Je start een bedrijf of je bent al een succesvol bedrijf. Je denkt wat kun je tegenwoordig nog zonder website dus je laat er één maken. Maar bereik je nu ook je doel? Of ben je net als de bakker gewoon een website gaan maken zonder te denken aan het recept?

Wat doet web-vormgever dan meer dan een ander bedrijf?
web-vormgever richt zich op strategie, design en communicatie.
Mijn werk is niet af wanneer ik een website, visitekaartje en een flyer heb opgeleverd. Mijn werk is af als er resultaat is en de doelstelling word behaald. Het eerste adviesgesprek speelt hierin een grote rol. Hierin kan ik sfeer proeven en inzicht krijgen wie het bedrijf is, de identiteit. Wat er kan veranderen en wat het doel is. Wat ik dan doe is het maken van een marketingplan. Wat willen we bereiken? En wie willen we bereiken?
Daarna kunnen we kijken welke communicatiemiddelen hiervoor geschikt zijn en hoe we die op elkaar kunnen afstemmen.

De kracht van web-vormgever zit dan ook in het samenstellen van de juiste mix voor jouw bedrijf. Alles is maatwerk en doordat de communicatiemiddelen zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Ontstaat er een succesvolle mix van communicatiemiddelen die eenheid, onderscheidend, herkenbaarheid en zichtbaarheid uitstralen.
Hierdoor kan een bedrijf zijn communicatie naar de klant toe succesvol maken en de doelstelling behalen. Ook bedrijven die al een reeks aan communicatiemiddelen hebben kunnen bij web-vormgever terecht. Er zijn altijd verbeteringen mogelijk en een uitdaging hierin is altijd welkom.

De communicatiemiddelen van web-vormgever?

web-vormgever verzorgt alle onderdelen van begin tot eind. web-vormgever smelt de verschillende communicatiemiddelen samen tot een succesvol pakket.  Hieronder vallen de visuele communicatie, tekstuele communicatie en de marketingcommunicatie.

Visuele communicatie:

  • Huisstijl: Logo, briefpapier, envelop, visitekaartje
  • Promotie: Artikel, reclamebord, sticker, flyer, advertentie, folder/brochure etc.
  • Social media: LinkedIn, Facebook, Twitter, Google plus etc.
  • Website: Responsive website, blog

Tekstuele communicatie:

  • Teksten herschrijven: Website, folders, flyers.
  • Teksten schrijven: Blogbericht, persbericht, nieuwbrief, social media bericht, artikel, advertentie, flyer, brochure en nog veel meer.

Wat web-vormgever doet is de verschillende communicatiemiddelen samensmelten naar een krachtig succes voor jouw bedrijf.
Strategie, design en communicatie zijn één met elkaar verbonden en kunnen daarom ook niet los van elkaar worden gezien. web-vormgever snapt dat en kan jouw bedrijf hiermee helpen.

De communicatie binnen jouw bedrijf verbeteren? Ik help jouw graag verder. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichten die mogelijk ook interessant voor je zijn

Update van Google.

Generative AI in Google Search: Laat Google het zoekwerk voor je doen. Is jouw website hierop voorbereid?

Lokale SEO

Wat is Lokale SEO? Lokale zoekmachineoptimalisatie richt zich op het

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

01 juni t/m 30 juni

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud