Tijd om Offline te Gaan en Op te Laden

Esther Aleman

Vakantie Tijd!

De zomer is aangebroken en het is tijd om de stekker eruit te trekken, de computer uit te zetten en op avontuur te gaan. Als webdesigner en vormgever is het belangrijk om af en toe even afstand te nemen van het digitale leven en nieuwe energie en inspiratie op te doen. Daarom ga ik er een maand tussenuit met de camper naar het prachtige Zweden!

Van 1 juni tot en met 30 juni 2024 ben ik niet bereikbaar. Tijdens deze periode zal ik offline genieten van de Zweedse natuur, ontspannen en nieuwe ideeën opdoen die ik na mijn vakantie kan toepassen in mijn werk.

Gedurende mijn vakantie ben ik alleen beschikbaar voor dringende zaken van klanten met een contract. Mocht u een spoedeisende vraag hebben, kunt u contact met mij opnemen via WhatsApp. Ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk te reageren op spoedvragen.

Ik wil u bedanken voor uw begrip en geduld tijdens mijn afwezigheid. Zodra ik terug ben van vakantie, sta ik weer volledig tot uw beschikking voor al uw vragen en ondersteuningsbehoeften.

Ik wens u een fijne zomer en kijk ernaar uit om na mijn vakantie weer samen te werken!

Met vriendelijke groet,
Esther Aleman
Web-vormgever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichten die mogelijk ook interessant voor je zijn

Update van Google.

Generative AI in Google Search: Laat Google het zoekwerk voor je doen. Is jouw website hierop voorbereid?

Lokale SEO

Wat is Lokale SEO? Lokale zoekmachineoptimalisatie richt zich op het

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

01 juni t/m 30 juni

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud