Over ons

Web-vormgever is in 2013 opgericht vanuit een visie om bedrijven zichtbaar te maken en te begeleiden met goed advies in de communicatie naar de klant.

Iedere klant is een stukje vakwerk.

Samen met de klant kijken wij naar het doel en de doelgroep van het bedrijf. Zo gaan wij verder dan alleen het ontwerpen van een website. We bekijken het totale plaatje, de gehele communicatie naar de klanten van het bedrijf zowel online als offline. Wat is het bereik en het resultaat van het communicatiemiddel? En hoe kunnen we dit verder verbeteren.

Projecten afgerond
0
Jaar ervaring
0
Blije klanten
0

Even voorstellen

Ik ben Esther Aleman eigenaar van Web-vormgever. Ik help je graag om jouw bedrijf zichtbaar te maken. Wat ik doe is de verschillende communicatiemiddelen samensmelten naar een krachtig succes voor jouw bedrijf. We werken bij Web-vormgever met een team van professionals. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten.

Web-vormgever is gevestigd in Loenen op de Veluwe

In 2013 is Web-vormgever gevestigd in Loenen. We zijn gestart met het digitaliseren van Nieuws uut Loenen waardoor er een betaalbare krant is ontstaan. De krant wordt met succes maandelijks per e-mail aan zo’n 950 digitale abonnees verspreid. Dit wordt ondersteund door social media en een gedrukte versie.
In 2015 hebben we Loenen op de kaart gezet voor de inwoner, ondernemer en toerist. Dit hebben we onder andere gedaan met de website Loenen op de Veluwe.info en andere promotie en communicatie kanalen. Deze website wordt ruim 100.000 keer per jaar bezocht.

In 2017 hebben we een Minimap van Loenen ontwikkeld. Deze plattegrond biedt alle informatie voor de toerist in Loenen. Aanvullend zijn er ook toeristische informatie borden geplaatst bij alle toeristische trekpleisters in Loenen.

Samen bereik je meer dan alleen. We werken met en voor veel Loenense ondernemers, wij stimuleren en ondersteunen graag het lokale ondernemerschap. Met sponsoring steunt Web-vormgever lokale verenigingen, stichtingen en goede doelen die we een warm hart toedragen.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud