Ons Werk

Web-vormgever heeft al voor meer dan 100 opdrachtgevers werk mogen afleveren. Hier vind je een selectie van gerealiseerde projecten. Je vindt hier WordPress websites, Logo's en huisstijlen, Flyers en promotiemateriaal.
grafische vormgeving, fotografie en webdesign

Restaurant 't Ruifje

We hebben restaurant ’t Ruifje mogen voorzien van een stoere eigentijdse nieuwe look. We zijn begonnen met een nieuw logo. Daarna hebben hebben we de huisstijl doorgetrokken in de visitekaartjes, cadeaubon en menukaarten. Voor de menukaarten hebben we sjablonen gemaakt in Canva waardoor deze zelf aan te passen zijn en naar de drukker kunnen worden gestuurd. Het pand is voorzien van nieuwe raamstickers en spandoeken door De Plakkerij. 

Ook de website is volledig vernieuwd en voorzien van de nieuwe huisstijl, foto’s en een andere indeling met een eigen reserveringsysteem.

webdesign

Tuinontwerp Schetsservice

De website van Schetsservice heeft Web-vormgever na 5 jaar voor de tweede keer mogen vernieuwen. De website heeft een tuinplantenoverzicht, blog met tuintips en u kunt er direct een afspraak inplannen met het afsprakensysteem. 

Portofolio item van Web-vormgever, webdesign van een website voor een tuinontwerper
huisstijl, fotografie en interactieve website

Loenen Energie

Voor Loenen Energie hebben we een nieuwe website en logo mogen ontwikkelen. In deze website zitten technische modules die het mogelijk maken om calculaties te berekenen om het voordeel met de zonnepanelenregeling en isolatieregeling te berekenen. De meeste foto’s komen uit onze database. 

Deze website is een communicatiekanaal van St. Duurzame Projecten Loenen Energie Coöperatie Loenen, St. Loenen Energie Neutraal, De-Centrale Loenen en Loenen Energie = OM.

Naast de ondersteuning van de website ontwerpen wij met regelmaat ook de flyers, posters en roll-up banners voor evenementen. 

webdesign & Huisstijl

AngeCoaching

Voor AngeCoaching hebben we een nieuwe huisstijl en website mogen ontwerpen. In dezelfde stijl maar met andere kleuren en sfeer hebben we aansluitend ook de website en huisstijl van AngeHealing ontworpen.

Een selectie van wat leuke projecten die wij in de loop van de jaren hebben gerealiseerd

Portofolio item van Web-vormgever, grafische vormgeving van diverse vlaggen banners en logo's

NHC

Upgrade logo, jubileum editie en vormgeving vlaggen & spanddoek

reclamebord, bord ontwerp

Plattegronden Loenen

Grafische vormgeving

Portofolio item van Web-vormgever, grafische vormgeving voor een coach, huisstijl logo, visitekaartje en briefpapier

The Gamechanger

Logo en huisstijl

Portofolio item van Web-vormgever, grafische vormgeving voor een bloemist borden voor in de winkel

Adriaan Blom

Grafische vormgeving

documentaire

Equizenz

Grafische vormgeving

Bekijk meer projecten

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

24 juli t/m 13 augustus

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud