Ons Werk

Web-vormgever heeft al voor meer dan 100 opdrachtgevers werk mogen afleveren. Hier vind je een selectie van gerealiseerde projecten. Je vindt hier WordPress websites, Logo's en huisstijlen, Flyers en promotiemateriaal.

Recent werk

geselecteerde projecten
huisstijl, fotografie en interactieve website

Betrouwbaar en herkenbaar

Voor Loenen Energie hebben we een nieuwe website en logo mogen ontwikkelen. In deze website zitten technische modules die het mogelijk maken om calculaties te berekenen om het voordeel met de zonnepanelenregeling en isolatieregeling te berekenen. De meeste foto’s komen uit onze database.

Deze website is een communicatiekanaal van St. Duurzame Projecten Loenen Energie Coöperatie Loenen, St. Loenen Energie Neutraal, De-Centrale Loenen en Loenen Energie = OM.

responisve webdesign

Dynamisch, modern en Uniek

Het bedrijf Eye-Con is sterk in alles wat te maken heeft met staal-, werktuigbouw en machineveiligheid in de ruimste zin van het woord. Wij hebben hier een unieke website voor mogen ontwikkelen. Het portfolio en technische kennis hebben we in beeld en woord gebracht.

responisve webdesign

Informatief, duidelijk en aantrekkelijk

In 2014 heb ik de website van Loenen op de Veluwe ontworpen en ontwikkeld. We hebben deze opnieuw mogen optimaliseren. De website heeft een paar honderd bezoekers per dag en wordt veel gebruikt door toeristen en inwoners van Loenen.

responisve webdesign

Beleving, Puur en evenwichtig

Dankzij de warme kleuren en sfeervolle filmpjes wordt je meegenomen in de rustgevende energie die de lessen bij Practical Qigong je kunnen bieden.

responisve webdesign met intranet

Minimalistisch, zakelijk en krachtig

Wij hebben een nieuwe website voor Motive Liften gerealiseerd. Deze website biedt ook een medewerkers interface om bestanden te delen en bonnen in te vullen voor de buitendienst medewerkers.

Huisstijl en responsive webdesign

Puur, organisch en in balans

Voor Yuan Qi Reflexologie heeft Web-vormgever een logo en een website ontwikkeld passend bij de natuurlijke geneeswijze van reflexologie.

Grafische vormgeving

Nuttig, duurzaam, orgineel

In opdracht van St. Duurzame Projecten Loenen hebben we een boekje van 60 pagina’s vormgegeven samen met onze partner HindZ Communicatie. De eindredactie is verzorgd door: Monique Harmsen. De foto’s van dit boekje komen ook deels uit onze eigen database.

Het boekje is in een energiebox huis aan huis in Loenen verspreid.

One page design en fotografie

Golvend, modern en dynamisch

De Stichting Loenensmolenbeek vroeg ons een overzichtelijke en duidelijke website te ontwikkelen. Deze one page heeft een golf beweging in het design wat past bij het water in de beek. De foto’s zijn gemaakt door onze partner fotograaf.

Responsive webdesign en promotiemateriaal

Fris, simpel en
doeltreffend

Voor Translyse een adviesbureau dat zich richt op diensten rondom de energiewereld heeft Web-vormgever een flyer en website ontwikkeld

Huisstijl en responsive webdesign

Natuurlijk, ontspannen, sfeervol

In 2013 hebben we White Tara mogen voorzien van een nieuwe website in 2019 hebben we White Tara mogen voorzien van een nieuwe logo en de website vernieuwd. Passend bij de ontwikkeling van White Tara.

promotiemateriaal, online marketing en webdesign

Gebruiksvriendelijk en interactief

Voor Jolanda Kleiss hebben we een multisite ontwikkeld: Jolandakleiss.nl, Equizenz.nl en Equi-art.nl. Deze websites draaien allemaal op hetzelfde WordPress platform met hetzelfde thema. Hierdoor is het mogelijk vanuit één login alle sites te beheren. Zoals ook duidelijk zichtbaar hebben de websites wel overeenkomsten maar ze hebben wel allemaal hun eigen look and feel. De websites bieden veel informatie ook veel mogelijkheden.

Dankzij pagebuilder Elementor kan Jolanda haar websites zelf goed bijwerken en verder ontwikkelen.  Met Bookly kunnen haar klanten afspraken inplannen in de agenda en gelijk afrekenen.

Naast de websites hebben we voor Jolanda ook diverse grafische werkzaamheden en online marketing mogen verzogen.

Plattegrond en minimap

Zichtbaar en overzichtelijk

In 2018 en 2019 hebben we Loenen mogen voorzien van minimaps en plattegronden in opdracht van Loenen Zonnedorp – toerisme.

De minimap kan tot pocket formaat worden gevouwen en de plattegronden worden als sticker geplaatst op de borden die door Loenen verspreid staan.