Ons Werk

Web-vormgever heeft al voor meer dan 100 opdrachtgevers werk mogen afleveren. Hier vind je een selectie van gerealiseerde projecten. Je vindt hier WordPress websites, Logo's en huisstijlen, Flyers en promotiemateriaal.

Recent werk

geselecteerde projecten
webdesign

Minimalistich Speels Interactief Bewegend

De website van Schetsservice heeft Web-vormgever na 5 jaar voor de tweede keer mogen vernieuwen. De website heeft een tuinplantenoverzicht, blog met tuintips en u kunt er direct een afspraak inplannen met het afsprakensysteem. 

huisstijl, fotografie en interactieve website

Betrouwbaar en herkenbaar

Voor Loenen Energie hebben we een nieuwe website en logo mogen ontwikkelen. In deze website zitten technische modules die het mogelijk maken om calculaties te berekenen om het voordeel met de zonnepanelenregeling en isolatieregeling te berekenen. De meeste foto’s komen uit onze database. 

Deze website is een communicatiekanaal van St. Duurzame Projecten Loenen Energie Coöperatie Loenen, St. Loenen Energie Neutraal, De-Centrale Loenen en Loenen Energie = OM.

Naast de ondersteuning van de website ontwerpen wij met regelmaat ook de flyers, posters en roll-up banners voor evenementen. 

webdesign

Modern, klassiek

De website van Hotel en Restaurant de Loenermark had een nieuw fris beeld nodig. Na de overname door een nieuwe eigenaar kreeg het hotel en restaurant een metarmafose, de website kon natuurlijk niet achterblijven. De website die we al in beheer hadden heeft een restyling gekregen. 

De website is gebruiksvriendelijk in beheer en voor de bezoeker. 

responisve webdesign

Dynamisch, modern en Uniek

Het bedrijf Eye-Con is sterk in alles wat te maken heeft met staal-, werktuigbouw en machineveiligheid in de ruimste zin van het woord. Wij hebben hier een unieke website voor mogen ontwikkelen. Het portfolio en technische kennis hebben we in beeld en woord gebracht. 

responisve webdesign

Informatief, duidelijk en aantrekkelijk

In 2014 heb ik de website van Loenen op de Veluwe ontworpen en ontwikkeld. We hebben deze opnieuw mogen optimaliseren. De website heeft een paar honderd bezoekers per dag en wordt veel gebruikt door toeristen en inwoners van Loenen.

Plattegrond en minimap

Zichtbaar en overzichtelijk

In 2018, 2019 en 2022 hebben we Loenen mogen voorzien van minimaps en plattegronden in opdracht van Loenen Zonnedorp – toerisme.

De minimap kan tot pocket formaat worden gevouwen en de plattegronden worden als sticker geplaatst op de borden die door Loenen verspreid staan. 

responisve webdesign

Beleving, Puur en evenwichtig

Dankzij de warme kleuren en sfeervolle filmpjes wordt je meegenomen in de rustgevende energie die de lessen bij Practical Qigong je kunnen bieden. 

responisve webdesign met intranet

Minimalistisch, zakelijk en krachtig

Wij hebben een nieuwe website voor Motive Liften gerealiseerd. Deze website biedt ook een medewerkers interface om bestanden te delen en bonnen in te vullen voor de buitendienst medewerkers.

Grafische vormgeving

Nuttig, duurzaam, orgineel

In opdracht van St. Duurzame Projecten Loenen hebben we een boekje van 60 pagina’s vormgegeven samen met onze partner HindZ Communicatie. De eindredactie is verzorgd door: Monique Harmsen. De foto’s van dit boekje komen ook deels uit onze eigen database.

Het boekje is in een energiebox huis aan huis in Loenen verspreid.