Responsive website

Web-vormgever ontwerpt en bouwt WordPress websites. Dit kan aan de hand van een bestaande huisstijl worden. Of er kan een nieuwe passende huisstijl worden ontworpen. Daarnaast kunnen wij jouw website voorzien van unieke teksten en beeldmateriaal.

Grafische vormgeving

Vormgeving is een belangrijk onderdeel van de communicatie en uitstraling van jouw organisatie. Het zorgt ervoor dat herkenbaar is en zich onderscheid van de concurrenten. De vormgeving moet passend zijn bij de visie van de organisatie en de doelgroep.

Marketing

In een eerste adviesgesprek kijken we samen naar de huidige communicatie van jouw bedrijf. Aan de hand van het gesprek kunnen we dan samen een strategie en doel bepalen. Zodat de doelgroep aangezet word tot actie en jouw organisatie succesvoller word.

Fotografie

Bij Web-vormgever werken we met een professionele fotograaf. Ook hebben we een database van foto’s aangelegd. Echter willen we voor elke klant unieke foto’s gebruiken. We kunnen gebruik maken van een fotostudio of er kan ook op locatie worden gefotografeerd.

Teksten

Jouw verhaal glashelder vertellen dat is wat Web-vormgever doet. Onze tekstschrijver schrijft graag teksten voor jouw bedrijf/dienst of project. Belangrijk is wat heb je te vertellen en hoe bereiken we het doel. Daarvoor is een intake gesprek noodzakelijk.

Zoekmachineoptimalisatie

Is jouw website goed niet goed vindbaar? Gebruik dan SEO om je website beter vindbaar te maken in de zoekmachine. SEO staat voor Search Engine Optimalization. Dit betekend het optimaliseren van een website voor de zoekmachines.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud