Wat doet web-vormgever?

Responsive website

Web-vormgever kan een gehele website ontwerpen en bouwen. Dit kan aan de hand van een bestaande huisstijl maar kan ook in overleg een nieuwe passende huisstijl ontwerpen. Daarnaast kunnen wij jouw website voorzien van unieke teksten en foto’s.

Responsive website op maat!

Fotografie

Bij Web-vormgever werken we met een professionele fotograaf. Ook hebben we een database van foto’s aangelegd. Echter willen we voor elke klant unieke foto’s gebruiken. We kunnen gebruik maken van een fotostudio of er kan ook op locatie worden gefotografeerd.

Unieke foto’s met uitstraling.

Marketing

In een eerste adviesgesprek kijken we samen naar de huidige communicatie van jouw bedrijf.  Aan de hand van het gesprek kunnen we dan samen een strategie en doel bepalen. Zodat de doelgroep aangezet word tot actie en jouw bedrijf succesvoller word.

Meer dan alleen een strategie.

Grafische vormgeving

Vormgeving is een breed begrip maar het helpt mee aan de communicatie van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat je bedrijf herkenbaar is. Vormgeving moet altijd aansluiten op de visie en de doelgroep. Het is ook belangrijk voor de uitstraling en herkenbaarheid en het kan je bedrijf zelfs onderscheiden van je concurrenten.

Visueel herkenbaar.

Teksten

Jouw verhaal glashelder vertellen dat is wat web-vormgever doet. Onze tekstschrijver schrijft graag teksten voor jouw bedrijf/dienst of project. Belangrijk is wat heb je te vertellen en hoe bereiken we het doel. Daarvoor is een intake gesprek is noodzakelijk. Het liefste komen wij op gesprek in het bedrijf.

Schrijven met gevoel

Zoekmachineoptimalisatie

Is jouw website goed niet goed vindbaar? Gebruik dan SEO om je website beter vindbaar te maken in de zoekmachine. SEO staat voor Search Engine Optimalization. Dit betekend het optimaliseren van een website voor de zoekmachines.
Met SEO krijgt je website meer bekendheid. Het is een methode om meer bezoekers op je website te krijgen.

Search Engine Optimalization