Fotograferen met passie

Bij Web-vormgever werken we met een professionele fotograaf. Ook hebben we een database van foto’s aangelegd, we gebruiken voor elke klant unieke foto’s. Voor producten en portret foto’s maken we gebruik van een fotostudio indien wenselijk wordt er ook op locatie gefotografeerd.

Foto’s op een website.

Foto’s bepalen voor een groot deel de uitstraling van de website. Een website wordt binnen enkele seconden bekeken. Goed beeldmateriaal op de website is dan zeker van belang. Maar wat is dan goed beeldmateriaal? Goed beeldmateriaal op een website is aangepast aan de doelgroep en heeft de juiste uitstraling. Ook zijn bij meerdere foto’s op een pagina de foto’s op elkaar aangepast met dezelfde belichting. Zijn er personen gefotografeerd of afgebeeld dan is de kijkrichting en de emotie op het gezicht zelfs van belang. Er komt dus meer bij kijken dan een foto alleen.

Auteursrechten

Let er op elke foto heeft auteursrechten deze rechten liggen bij de fotograaf. Vaak genoeg worden er foto’s van Google gebruikt. Als de fotograaf hier kennis van krijgt kun je een grootte geldboete riskeren. Wanneer je foto’s gebruikt, gebruik dan eigen foto’s of laat foto’s maken. Het is ook mogelijk om stockfoto’s te kopen je koopt dan de rechten af. En je mag dan de foto’s rechtenvrij gebruiken. Bij stockfoto’s is het nadeel dat de foto’s op meerdere sites gebruikt kunnen worden en je dus niet onderscheidend bent.

Tarieven fotografie

Wil je Web-vormgever inhuren als fotograaf dan wordt er per foto een tarief gerekend. Het is ook mogelijk om periodiek nieuwe foto’s te laten maken. Dan rekent web-vormgever een prijs per periode. Als er een combinatie van diensten word gewenst dan kan er een combinatie prijs worden gemaakt. Vraag voor meer informatie een offerte.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

24 juli t/m 13 augustus

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud