Webhosting

Responsive webdesign, maken van websites
Esther Aleman

Het jaar is weer omgevlogen en wat een jaar weer. Ieder project leer ik weer iets bij. Dit jaar hebben we veel websites mogen vernieuwen of optimaliseren van bestaande klanten. Deze websites zijn na 5 jaar toch echt wel aan een upgrade toe. We hebben ook weer nieuwe klanten mogen verwelkomen. Met al deze projecten ben ik ook tegen wat zaken aangelopen en daarom gaan we vanaf volgend jaar wat dingen veranderen. 

Veranderingen

Vanaf volgend jaar werken we alleen nog maar met vaste webhosting providers samen. Dit geldt voor nieuwe onderhoudscontracten en nieuwe websites. Heb je een lopend onderhoudscontract dan veranderd er niets tot jouw contract af loopt. 

Webhosting

Een goede webhosting is belangrijk het bepaald hoe snel de website geladen wordt en zorgt voor de bereikbaarheid van de website en e-mail diensten. We hebben de afgelopen jaren ervaren dat de service en de diensten bij verschillende webhostingproviders ver uit elkaar liggen. Wij hebben onze dienstverlening hoog in het vaandel en kunnen je alleen voorzien van de juiste service als we met de juiste mensen om ons heen kunnen samenwerken. 

Wij vinden het belangrijk dat je een webhosting hebt die veilig is en betrouwbaar. Maar vooral ook goede ondersteuning biedt. Heb je een probleem met de e-mail of wil je een back-up terug zetten dit zijn diensten waarbij de hosting kan helpen. Het is prettig als een bedrijf die hosting diensten aanbiedt te bereiken is per telefoon en e-mail. En even met je mee kijkt in de computer als je er niet uitkomt. Wij kiezen voor webhosting providers die staan voor kwaliteit. Wij hebben de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd met de onderstaande webhosting bedrijven. Wij adviseren je hier jouw webhostingpakket af te sluiten. 

  1. Keurigonline webhosting
  2. De Witjes Webhosting

Hoe nu verder?

Loopt je contract binnenkort af en heb je jouw website gehost bij een andere bedrijf dan wij adviseren? Dan kun je één van de bovenstaande hostingproviders kiezen en jouw website en e-mail laten verhuizen. Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen neem dan contact op, wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Mocht je besluiten bij jouw eigen hosting te blijven dan is dit op eigen risico. Wij kunnen dan niet de service garanderen die wij met de bovenstaande bedrijven wel kunnen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichten die mogelijk ook interessant voor je zijn

Lokale SEO

Wat is Lokale SEO? Lokale zoekmachineoptimalisatie richt zich op het

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

24 juli t/m 13 augustus

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud