Vakantie bericht

Esther Aleman

Het is druk de planning zit vol, kleine klusjes kunnen tussendoor en af en toe een spoedklusje maar voor de meeste projecten plannen we zo’n 6 maanden vooruit. Binnenkort heb ik vakantie van 19-8 t/m 5-09 en daar ben ik ook hard aan toe. Even frisse energie en inspiratie op doen. 

Ik hamer er altijd op dat als je een blog of nieuws pagina op je website hebt je hem actueel moet houden. Hoe moeilijk kan het zijn? Soms best lastig zeker als je druk bent. Zo heb ik tijdens het schrijven van dit blog al 3 telefoontjes beantwoord. Toch ga ik dit bericht even afschrijven en stel ik mijn lunchpauze even uit zodat ik straks weer met een andere klus verder kan. 

Een paar dagen geleden belde er een klant dat hij een reclamebord vervangen wilde hebben. Het bord is zo’n 10 jaar oud en is echt aan vervanging toe. Ik kreeg een foto via de app en inderdaad al bijna weer 10 jaar geleden. Maar hoe leuk is om klanten te hebben die al zo lang met je meegroeien. Waarbij je de ontwikkelingen mag zien en mag meewerken aan de groei van het bedrijf.  

Na mijn vakantie zal ik een aantal grote projecten waar ik de afgelopen tijd aan heb gewerkt met jullie delen.  Voor nu is het even de klusjes afwerken. Mocht je nog werkzaamheden hebben dan raad ik aan hier niet te lang mee te wachten. 

Ik wens iedereen nog een fijne zomer toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichten die mogelijk ook interessant voor je zijn

Lokale SEO

Wat is Lokale SEO? Lokale zoekmachineoptimalisatie richt zich op het

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

24 juli t/m 13 augustus

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud