Responsive webdesign

Esther Aleman

responsive webdesignWaarom responsive webdesign?

De mobiele revolutie van telefoon tot tablets zijn in een stroomversnelling gekomen. Het aantal mobiele internetverbindingen ligt in Nederland al op meer dan 12 miljoen. In dit jaar zal het internetverkeer per mobiel apparaat stijgen naar 25%. Dit alles zorgt voor een mobiele revolutie en een situatie waarin honderden mensen uw website op verschillende apparaten bezoeken.
Een website moet tegenwoordig dus aan hogere eisen voldoen. Daarvoor is een responsive design website geschikt.

Een responsive website wat houd dat in?
Een responsive website past zich aan de schermgrootte van je desktop, tablet, notebook of smartphone aan. Dit is één website en dus hoef je ook maar één website te onderhouden. Deze website heeft dus een groot bereik en is gebruiksvriendelijk op alle apparaten.

Is een responsive website geschikt voor mijn bedrijf?
Een responsive website is voor ieder bedrijf een goede investering. Een responsive website is toegankelijk op vele apparaten en heeft daardoor een groot bereik en is gebruiksvriendelijk. Je hebt maar één content managment systeem nodig. En je hoeft de website dus maar op één plaats te onderhouden. Daarbij is een responsive website beter vindbaar op Google.

Ook een responsive website? Vraag een offerte aan of neem contact op met web-vormgever.

Berichten die mogelijk ook interessant voor je zijn

Update van Google.

Generative AI in Google Search: Laat Google het zoekwerk voor je doen. Is jouw website hierop voorbereid?

Lokale SEO

Wat is Lokale SEO? Lokale zoekmachineoptimalisatie richt zich op het

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

01 juni t/m 30 juni

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud