Content Management Systeem

Web-vormgever maakt altijd gebruik van een Content Management Systeem (CMS). Dat betekend dat je de inhoud van de website kunt bewerken zonder dat dat iets aan de vormgeving of techniek veranderd. Hierdoor is het mogelijk zelf je website te onderhouden. Dankzij het CMS kun je zelf gemakkelijk berichten, producten, foto’s of pagina’s toevoegen. Deze komen dan automatisch in de juiste vormgeving op de website te staan.

Welk Content Management Systeem?

Bij Web-vormgever is bewust gekozen om met Open Source systemen te werken. Zo werken wij met WordPress voor websites. Open Source biedt veel voordelen:

  • De software is gratis en dus geen kosten voor licenties.
  • Snelle oplossingen voor problemen.
  • Snel voorzien van de nieuwste technieken.
  • Aanpasbaar aan jouw wensen en eisen.
  • Website is makkelijk te upgraden.
  • Niet vast aan een webdesigner.
wordpress

Waarom een WordPress websiteWordPress is gemakkelijk is gebruik met een betrouwbaar CMS. Het is continue in ontwikkeling en beschikt daarom over de nieuwste technieken. WordPress is zoekmachinevriendelijk gebouwd en integreerbaar met social media. Door de uitgebreide mogelijkheden is het geschikt voor een uitgebreide tot simpele website.  Wordpress is makkelijk uit te breiden met onder andere fotoalbums, formulieren, agenda’s en evenementen. Je kunt gemakkelijk een nieuws of blogpagina zelf onderhouden.

De begeleiding voor het onderhouden van een website.

Web-vormgever levert de website altijd op met een gesprek waarin uitvoerig de werking van de website wordt besproken. Daarnaast krijg je een handleiding aangeleverd waarin alle mogelijke bewerkingen in stappen worden uitgelegd. Wanneer je er zelf niet meer uitkomt dan kun je altijd contact met Web-vormgever opnemen. Zo is het voor iedereen mogelijk om de website te onderhouden. Wanneer je ervoor kiest om de website te laten onderhouden door web-vormgever, wordt er een onderhoudspakket samengesteld. Hierdoor weet je precies wat de maandelijkse kosten zijn voor het onderhouden van de website.

Website zelf onderhouden of niet?

Wil je de website zelf kunnen onderhouden of niet? Het is allemaal mogelijk. Web-vormgever biedt namelijk ook de mogelijkheid om de website voor jou te onderhouden. Wanneer je ervoor kiest om hem zelf te onderhouden, kun je zelf de inhoud van de pagina’s bewerken, producten toevoegen en nieuwe berichten plaatsen

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

24 juli t/m 13 augustus

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud