Responsive webdesign

De website voor ieder beeldscherm.

Responsive webdesign maakt het mogelijk dat een website zich aanpast aan de schermgrootte van je desktop, tablet, notebook of smartphone. Het is één website en je hoeft ook maar één website te onderhouden. Een responsive website is niet alleen mooier omdat de website zich aanpast aan het beeldscherm formaat. Het is ook gebruiksvriendelijker voor de bezoeker. Daarbij is een responsive website beter vindbaar op Google. Het is zelfs mogelijk om je website via je mobiele telefoon of tablet te onderhouden. Het is dus niet meer noodzakelijk om een computer of laptop aan te schaffen voor je website. Bij Web-vormgever streven we niet alleen naar een gebruiksvriendelijke website voor de bezoeker maar ook voor de beheerder van de website.

Voordelen van een responsive website.

  • Positief voor de zoekresultaten.
  • Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker.
  • Zichtbaar op alle apparaten met internet.
  • Berheergemak van één website.
  • De content staat overal centraal.

Heb ik een responsive website nodig? Een responsive website is voor ieder bedrijf een goede investering. Bijna 16 miljoen Nederlanders hebben op dit moment mobielinternet. De vraag is kun je dan nog zonder mobiele website of responsive website? Mocht je daar nog aan twijfelen dan kun je via Google Analytics meten hoeveel mobiele en tablet bezoekers erop je website komen. Aan de hand van de uitslag kun je zien of het belangrijk is om je website om te zetten naar een responsive website.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

24 juli t/m 13 augustus

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud