Online Marketing

Waarom online marketing communicatie?

Online marketing communicatie is belangrijk voor het succes van de website en de organisatie. Op welk kanaal bevinden mijn klanten zich en hoe bereik ik deze? Wordt mijn website bezocht door mijn doelgroep? En hoe zorg ik dat ik meer rendement uit mijn website haal? Door social media, emailing, SEA of affiliate reclame.
Er is niet één juiste strategie omdat we te maken hebben met maatwerk. En vaak kunnen verschillende kanalen elkaar versterken. Het is doel is om op korte termijn resultaten te boeken die voor het lange termijn van belang kunnen zijn. Web-vormgever biedt op het gebied van online marketing het hele gebied van diensten aan.

Wat is belangrijke marketing communicatie voor een website?

  1. Inhoud van de website inclusief de likeability.
  2. Interactiviteit en functionaliteit van de website.
  3. Vindbaarheid van de website.
  4. Optimaliseren van de website door middel van webanalytics.

Webanalytics

Webanalytics is de meetbaarheid van de website. Wat belangrijk is voor een goede webanalytics is: Waar komt het verkeer van de website vandaan? Dit heeft te maken met de online campagne’s, banners, e-mailing en ads.
De tweede belangrijke vraag is: Hoe bewegen mensen zich in de website? Dit heeft te maken met de trefwoorden, buttons, banners, menu’s en zoekfuncties.

Online mediaplanning

Online mediaplanning bestaat onder ander uit betaalde reclame zoals: display en zoekmachine advertenties. Display bestaan onder ander uit banners en buttons. Dit kunnen bijvoorbeeld: pop-up banners, buttons, intestituals, advertorials zijn. Zoekmachine advertising (SEA) Zoekmachinereclame en click through reclame en affiliate reclame. Dit is allemaal betaalde reclame.

Online marketing PR

Online marketing PR is gratis reclame die gedaan kan worden via sociale netwerken, communicatienetwerken en virale campagnes.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Vakantiesluiting

24 juli t/m 13 augustus

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement
Ga naar de inhoud