Websites

Websites

Een selectie van recent gerealiseerde websites.

St. Loenen Energie Neutraal

Voor St. Loenen Energie Neutraal hebben we een nieuwe website mogen ontwikkelen. In deze website zitten technische modules die het mogelijk maken om calculaties te berekenen om het voordeel met de zonnepanelenregeling en isolatieregeling te berekenen. Maar ook komen er actuele cijfers beschikbaar die zichtbaar op de site actualiseren in combinatie met de narrowcasting schermen die nog geplaatst moeten worden in Loenen. Allemaal leuke en nieuwe ontwikkelingen.

Praktijk White Tara

In 2013 hebben we White Tara mogen voorzien van een nieuwe website in 2019 hebben we White Tara mogen voorzien van een nieuwe logo en de website vernieuwd. Passend bij de ontwikkeling van White Tara.

M's Coaching

Voor M's Coaching hebben wij een website en shop gebouwd met online trainingsmodules. De website bied de informatie voor diverse programma's die in de shop gekocht kunnen worden en via de online module gevolgd kunnen worden door de klant. In de online module zit een mogelijkheid om diverse sessies op bepaalde datums online te laten verschijnen. Ook kunnen de programma's in delen betaald worden. Het design van de sfeer van de website is speciaal ontworpen voor M's Coaching. De foto's zijn gemaakt door onze vaste fotograaf.

Equizenz

Voor Jolanda Kleiss hebben we een multisite ontwikkeld:Jolandakleiss.nl, Equizenz.nl en Equi-art.nl. Deze websites draaien allemaal op hetzelfde WordPress platform met hetzelfde thema. Hierdoor is het mogelijk vanuit één login alle sites te beheren.Zoals ook duidelijk zichtbaar hebben de websites wel overeenkomsten maar ze hebben wel allemaal hun eigen look and feel.

Schetsservice

Voor Schetsservice heeft web-vormgever de website opnieuw vormgegeven en aangepast in dezelfde lijn als de website Conceptgroen, deze site is ook ontworpen door web-vormgever. De nieuwe site is gemaakt om snel en makkelijk afspraken te maken. Web-vormgever heeft een tuincatalogus toegevoegd met verschillende filters en zoekfunctie. Het is ook een mogelijkheid om de planten met elkaar te vergelijken. We hebben een afsprakensysteem met synchronisatie van de Google Agenda en betalingssysteem toegevoegd. Op dit moment zijn we aan het werk om de SEO van de website te verbeteren.