Websites

Websites

Een selectie van recent gerealiseerde websites.

Translyse B.V.

Translyse is een adviesbureau wat expertise en diensten levert voor een verstandige energietransitie. De Energietransitie is een hot item. De website heeft een professionele, moderne en frisse sfeer. De teksten worden ondersteund door infographics. Ook hebben we voor Translyse brochures ontworpen voor de trainingen die digitaal beschikbaar en gedrukt zijn.

St. Loenen Energie Neutraal

Voor St. Loenen Energie Neutraal hebben we een nieuwe website mogen ontwikkelen. In deze website zitten technische modules die het mogelijk maken om calculaties te berekenen om het voordeel met de zonnepanelenregeling en isolatieregeling te berekenen. Maar ook komen er actuele cijfers beschikbaar die zichtbaar op de site actualiseren in combinatie met de narrowcasting schermen die nog geplaatst moeten worden in Loenen. Allemaal leuke en nieuwe ontwikkelingen.

Praktijk White Tara

In 2013 hebben we White Tara mogen voorzien van een nieuwe website in 2019 hebben we White Tara mogen voorzien van een nieuwe logo en de website vernieuwd. Passend bij de ontwikkeling van White Tara.

Equizenz

Voor Jolanda Kleiss hebben we een multisite ontwikkeld:Jolandakleiss.nl, Equizenz.nl en Equi-art.nl. Deze websites draaien allemaal op hetzelfde WordPress platform met hetzelfde thema. Hierdoor is het mogelijk vanuit één login alle sites te beheren.Zoals ook duidelijk zichtbaar hebben de websites wel overeenkomsten maar ze hebben wel allemaal hun eigen look and feel.