De creatieve duizendpoot.

esther aleman, web-vormgever

web-vormgever inhuren.

Zoals u op de website kunt zien kan ik uw bedrijf voorzien van vele diensten. Ik vind het een hele uitdaging om uw bedrijf op online of offline gebied verder te helpen.

Restyling website.
Heeft u iemand nodig die uw website komt restylen? Dan kan ik u helpen bij het restylen en updaten van uw website. Maar ook bij het verbeteren van zoekmachine gerelateerde content of gebruiksvriendelijker maken van uw website.
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen of een afspraak maken.

Periodiek voorzien van banners/ nieuwsbrieven/ acties/ blogs of social media.
Wanneer u zelf de kennis of de tijd niet heeft om regelmatig uw website van nieuws te voorzien kan ik u daarbij helpen.
Bijvoorbeeld:  U wilt eenmaal per week een nieuwe actie voor een product of dienst op uw website. Voor een groter bereik kan ik uw dan helpen bij een nieuwe banner een blog en een bericht op social media of een nieuwsbrief.
Er kan periodiek een afspraak worden gemaakt. Zoals maandelijks, wekelijks of per kwartaal.
Uw website voorzien van nieuws is maatwerk. Neemt u daarom voor meer informatie contact op.

Social media onderhouden.
Bent u in het bezit van een bedrijf en wilt u een groter bereik van u marketingcommunicatie. Dan kunt u daarbij social media inzetten. Ik kan u helpen bij het zoeken naar het juiste social media platform passend bij uw bedrijf en de doelgroep.
Daarbij kan ik uw social media onderhouden of koppelen aan uw website. Neem contact op voor een passende maatwerk oplossing.

Periodiek voorzien van nieuwe foto’s.
Als fotografe kan ik uw website  voorzien van nieuwe foto’s. Dit kunnen allerlei soorten foto’s zijn. Voor mijn ervaring kijk op mijn portfolio. Er kan periodiek een afspraak worden gemaakt. Zoals maandelijks, wekelijks of per kwartaal. Uw website voorzien van foto’s is maatwerk. Neemt u daarom voor meer informatie contact op.