2021

Esther Aleman

Het jaar 2021

Ieder jaar probeer ik altijd even af te sluiten met een terugblik. Maar net zoals ook ieder jaar is het hier met de feestdagen een gekkenhuis. Feestdagen betekend het ontwerpen van kerst en nieuwjaarswensen, maken van sliders en andere feestelijke plaatjes voor sites en social media. Kerstacties en alles nog even afronden voor  het nieuwe jaar.

Het blijft altijd een uitdaging om na 4 verschillende kerst en nieuwjaarskaarten nog origineel en creatief te blijven. Dan moet ik toch even van het werk af en inspiratie opdoen. Dat laatste vind ik in deze tijd wat lastiger. We zitten immers weer in een lockdown vanwege COVID 19. Op dit moment betekend inspiratie opdoen dus een frisse neus halen en even in de natuur genieten. En daar heb ik niks over te klagen want ik woon in een prachtige omgeving op de Veluwe. En ondanks dat veel andere mensen hetzelfde idee blijken te hebben en ook het bos induiken zijn er altijd wel onontdekte stukjes te vinden waar ik de rust kan vinden.

2021

2021 was voor mij een jaar met ups and downs. Ondanks dat het voor veel ondernemers wederom een zwaar jaar was hebben wij met onze online diensten weinig te klagen. We hebben veel online gesprekken gehad en dit begint al aardig te wennen. Het heeft zijn voor en nadelen. Zo scheelt het reistijd en ben ik een stuk flexibeler in het maken van afspraken. Het nadeel is dat je soms toch even wat lekkerder brainstormt en de feeling krijgt bij een bedrijf als ik het zelf kan ervaren. Ik wil al mijn klanten bedanken voor het vertrouwen en de nieuwe opdrachten. Ook hebben we weer veel aflopende websitecontracten mogen vernieuwen. Volgend jaar kunnen we trots zeggen dat we al 10 jaar bestaan en dat we ook een deel klanten al zolang van dienst mogen zijn.

Ik wens iedereen Prettige Feestdagen en een Vrolijk en Gelukkig Nieuwjaar toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichten die mogelijk ook interessant voor je zijn

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement