2020

Esther Aleman

2020 is voor mij wel het meest bijzondere jaar als ondernemer. Begin 2020 stond mijn planning al voor 1,5 jaar vooruit gepland. Helaas toen in maart de Coronacrisis insloeg liepen de projecten terug. Evenementen werden geannuleerd en zo ook veel van ons grafische werk.  We moesten weer iets creatiever worden om aan werk te komen. Ook de klanten waren niet meer optimistisch en koste soms best wat mentale kracht om aan inspiratie te komen. Normaal krijgen we heel blije verwachtingsvolle klanten aan de telefoon dat is nu even anders.

Toch hebben we dit jaar een heleboel mooie projecten mogen realiseren. Ik kan trots terug kijken op dit jaar. Ondanks een vreemde wending hebben we het tot een goed einde gebracht deze week knallen we nog even door met de lancering van twee nieuwe websites.

Ondanks deze bizarre tijd hoop ik dat iedereen hele warme en gezellige feestdagen mag ervaren. Veel geluk toegewenst en volgend jaar maken we weer een nieuwe start!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichten die mogelijk ook interessant voor je zijn

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Web-vormgever maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement